Als innovatiespecialist weten we dat innovatie pas écht onderscheidend kan zijn op een aspect dat voor klanten relevant is. Producten of diensten die inspelen op behoeften van de klant, worden gegarandeerd een succes aangezien er geen vraag gecreëerd hoeft te worden maar al aanwezig is.

Chef-kok Foppe Wiersma van Wiersma Culinair heeft vele jaren ervaring op alle gebieden van de voedingsmiddelenindustrie. Het traject van start tot finish: ideegeneratie, pilotproeven, opschaling naar fabriek en uitrol naar de klant. Alle facetten kan Wiersma Culinair dankzij een brede expertise coördineren en uitvoeren.

Hierbij werkt Wiersma Culinair zowel voor business to business producten (zoals een heerlijke slagroom voor de bakkerij industrie) als voor de consumentenmarkt.

Expertises
Productontwikkeling
Productpresentatie
Smaaksturing
Culinair maatwerk

Meer weten over een project of benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op, Wiersma Culinair denkt graag met u mee.